29 de juliol del 2008

Cicle Carello



Carello és un cicle dedicat a la creació audiovisual que obre un laboratori d’art a l’espai públic i neix de la necessitat d’estendre la vivència participativa de l’art, d’intentar fer cada vegada més petit el distanciament entre artista i espectador.

L’eix temàtic que guia aquest cicle és la pluja: fenomen a través del qual trobar vincles entre les manifestacions artístiques populars tradicionals i els llenguatges creatius de la contemporaneïtat.

En la seva primera edició Carello proposa un taller on la obra es vagi creant a mesura que s’experimenta transversalment a la manera de work in progress amb diverses disciplines: música, poesia, dansa, art d’acció i performance vinculats a la videocreació; posant èmfasi en l’edició de vídeo en directe o real time video performance.

Durant 5 dies els artistes Bartomeu Ferrando, Noemí Martínez Chico i els col·lectius Neo Kinok TV i Arnolfini conduiran les jornades del taller. Al final de cada dia aquests, en col·laboració amb les persones inscrites al taller, realitzaran una pràctica de performance, acció o intervenció en una plaça o carrer de la ciutat de Tarragona; un format proper al concepte de happennig que contempla la participació del públic assistent.

www.carello.org
cicle-carello.blogspot.com