13 de maig del 2008

David Cobo: "Bellesa en sèrie, un cop d'ull a l'interior"


Estarà exposada del 8 al 30 maig als Serveis Territorials de Cultura de Tarragona (Carrer Major) .

La proposta de David Cobo rau a intercedir en la colonització constant que vivim de reproduccions d’icones sorgides de les entranyes de les grans corporacions (les quals estableixen les directrius de la cultura de masses), posant en circulació imatges que escapen a aquesta lògica de mercat, imatge lliures d’un aparell de marxandatge al darrere i que giren al voltant de la temàtica de la bellesa.

Tal com diu Cobo, “la meva proposta cerca un tipus d’imatge etèria, on tots els elements queden perfectament combinats i transmeten l’efecte agradable i harmoniós, de la mateixa manera que fa la publicitat però sense vendre o anunciar res tangible. El procés per arribar-hi s’ha donat mitjançant la conversa i col·laboració de molts amics que m’han aportat el concepte. El discurs que a aquestes imatges incorporen és, doncs, producte d’aquest treball de posada en comú.”

El cicle Art Emergent s’adreça a artistes que són inèdits pel que fa a la publicació de catàleg propi i es planteja com una programació que no es basa únicament en l’exhibició de l’obra, sinó igualment en l’impuls de la producció d’aquesta (a través d’un suport econòmic), la formació dels creadors participants, la projecció de la seva feina creativa i la pedagogia amb vista a la ciutadania. Els projectes del cicle, de diferents format i estils, han estat escollits per un jurat format per Estela Rodriguez, Francesc Perramon i Oriol Fontdevila.

1 comentari:

Anònim ha dit...

ei david!!
moltes gracies per la publi hombre!


x