16 de febrer del 2008

R.E.M. a l'Empordà a les 5 de la matinadaLa voràgine dels festivals al nostre país no té aturador. Ara neix el Doctor Loft, el festival que comença on els altres acaben, que el 6 de juliol a les 5 del matí obrirà portes amb el grup nord-americà R.E.M. com a cap de cartell.

Segons ha informat la promotora Doctor Music, organitzadora de l'esdeveniment juntament amb Sinnamon, l'empresa que gestiona la sala barcelonina Razzmatazz, aquesta és una proposta innovadora, pionera a tot el món, que fa anys que s'està gestant. Es tracta d'un festival que durarà 24 horesun únic dia i que anirà de sol a sol, fins al matí. Hi haurà dos escenaris. D'una banda, una carpa club amb capacitat per a 14.000 persones, on pretenen recrear el club més gran del món, on es repassarà el bo i millor de la música house de la mà dels millors DJ, dels quals només s'han confirmat dos noms: Deep Dish i Luciano.

L'altre escenari serà a l'aire lliure i estarà destinat a actuacions de pop-rock. De moment, només s'ha fet públic un nom: R.E.M. El grup nord-americà està a punt de treure un nou disc, concretament l'1 d'abril, que portarà per títol Accelerate. Ahir ja van penjar a la seva web el primer videoclip. L'actuació dels nord-americans evidentment serà en horari prime time: a les 22.00 h. A més de presentar els temes del seu nou treball, també repassaran grans èxits de la banda com Losing my religion, What's the frequency, Kenneth? i Man on the moon.

Les entrades per al Doctor Loft es posaran a la venda a principis de març, a través de la pàgina web i del telèfon de Tick Tack Ticket. Falta confirmar si també es vendran als punts de venda habituals.